Soezen met Biscoff®

imponeer met dit verfijnde dessert: een feestelijk hoogtepunt boordevol biscoff®

  • 40-50 kant-en-klare kleine soezen
  • 100 g Biscoff® speculoospasta
  • 100 g slagroom (vetarm)

Om te serveren:

  • 50-100 g rode vruchten naar keuze (bijv. frambozen, bosbessen)
  • Poedersuiker
  • Biscoff® speculoospasta
  • 1

    Doe de Biscoff speculoospasta en de slagroom in een kom. Klop het mengsel stijf en luchtig met een elektrische handmixer.

  • 2

    Doe het mengsel in een spuitzak met een kleine spuitmond. Maak een gaatje aan de onderkant van de soezen en vul ze met het Biscoff mengsel.

  • 3

    Plaats de gevulde soezen in een krans op een dienblad (desgewenst kun je ze in karamel dippen, zodat ze aan elkaar blijven kleven).

  • 4

    Plaats de rode vruchten voorzichtig rond en tussen de soezen. Werk af met poedersuiker en wat gesmolten Biscoff® speculoospasta. Bewaar tot het serveren in de koelkast.

Stap
01
04

Soezen met Biscoff®

Doe de Biscoff speculoospasta en de slagroom in een kom. Klop het mengsel stijf en luchtig met een elektrische handmixer.

Stap
02
04

Soezen met Biscoff®

Doe het mengsel in een spuitzak met een kleine spuitmond. Maak een gaatje aan de onderkant van de soezen en vul ze met het Biscoff mengsel.

Stap
03
04

Soezen met Biscoff®

Plaats de gevulde soezen in een krans op een dienblad (desgewenst kun je ze in karamel dippen, zodat ze aan elkaar blijven kleven).

Stap
04
04

Soezen met Biscoff®

Plaats de rode vruchten voorzichtig rond en tussen de soezen. Werk af met poedersuiker en wat gesmolten Biscoff® speculoospasta. Bewaar tot het serveren in de koelkast.

Vorige
Volgende

Ontdek hier meer recepten!

Biscoff® iced latte

Een verfrissend drankje dat de geweldige aroma's van Biscoff® en koffie combineert

Truffels met witte chocolade en Biscoff®

heerlijke truffels met witte chocolade en een biscoff® touch: de ultieme lekkernij voor elk feest

Tiramisu met Lotus® Madeleines

Met Tiramisu hebt je altijd succes. Gebruik je Lotus® Madeleines, dan krijg je een tiramisu next level!