Biscoff® latte

Twee shots espresso, gestoomde melk en heel veel Biscoff® speculoospasta: de ultieme latte.

 

  • 1 el Biscoff® speculoospasta
  • 2 shots espresso (60 ml)
  • 160 ml melk
  • 1 el Biscoff® topping
  • 1

    Verwarm de melk en schuim op.

  • 2

    Doe een schep Biscoff® speculoospasta in een glas.

  • 3

    Schenk er een shot espresso over.

  • 4

    Voeg de opgeschuimde melk toe.

  • 5

    Versier de bovenkant met Biscoff® topping en Biscoff® crumbs, en serveer met een Biscoff® koekje.

Stap
01
05

Biscoff® latte

Verwarm de melk en schuim op.

Stap
02
05

Biscoff® latte

Doe een schep Biscoff® speculoospasta in een glas.

Stap
03
05

Biscoff® latte

Schenk er een shot espresso over.

Stap
04
05

Biscoff® latte

Voeg de opgeschuimde melk toe.

Stap
05
05

Biscoff® latte

Versier de bovenkant met Biscoff® topping en Biscoff® crumbs, en serveer met een Biscoff® koekje.

Vorige
Volgende

Ontdek hier meer recepten

Warme Biscoff® melk

Geniet van de smaak van warme melk en Biscoff®: een ideale opwarmer op een koude winterdag!

Cheesecake met witte chocolade en Lotus® Biscoff®

Verzot op cheesecake? Dan ga je van deze variant vast helemaal uit je dak. Op voorwaarde dat iedereen eraf kan blijven terwijl hij een nachtje in de ijskast staat.

Heerlijke koekjes boordevol Biscoff®

Een Biscoff® koekje smaakt altijd, maar wat dacht je van zelf gebakken koekjes boordevol Biscoff® speculoospasta en met een Biscoff® koekje erbovenop?