Cheesecake met witte chocolade en Lotus® Biscoff®
Verzot op cheesecake? Dan ga je van deze variant vast helemaal uit je dak. Op voorwaarde dat iedereen eraf kan blijven terwijl hij een nachtje in de ijskast staat.
- 250 g witte chocolade
- 250 g Lotus® Biscoff®
- 150 g boter
- ½ dl room
- 250 g mascarpone
-
1
Breek de witte chocolade in stukjes en laat deze langzaam
smelten in een bain-marie, niet in de microgolfoven. Laat de
gesmolten chocolade afkoelen tot kamertemperatuur. -
2
Maal de Biscoff® fijn in een blender. Smelt de boter en
meng met 200 g gemalen speculoos. -
3
Bekleed een bakvorm met losse bodem met bakpapier; zorg
ervoor dat het bakpapier goed aangespannen is. Vet het
bakpapier grondig in. -
4
Druk het Biscoff® mengsel goed aan op de bodem van de
bakvorm. Zet in de koelkast om op te stijven. -
5
Meng de room met de mascarpone. Spatel ook de witte
chocolade onder de mascarpone. Schep dit beslag in
de bakvorm en zet in de koelkast. Laat de taart 1 nacht
opstijven. -
6
Ga voor het serveren met een mesje langs de rand van de
taart om het ontvormen te vergemakkelijken. Werk de taart
af met de rest van de gemalen Biscoff®.
Cheesecake met witte chocolade en Lotus® Biscoff®
Breek de witte chocolade in stukjes en laat deze langzaam
smelten in een bain-marie, niet in de microgolfoven. Laat de
gesmolten chocolade afkoelen tot kamertemperatuur.
Cheesecake met witte chocolade en Lotus® Biscoff®
Breek de witte chocolade in stukjes en laat deze langzaam
smelten in een bain-marie, niet in de microgolfoven. Laat de
gesmolten chocolade afkoelen tot kamertemperatuur.
Cheesecake met witte chocolade en Lotus® Biscoff®
Maal de Biscoff® fijn in een blender. Smelt de boter en
meng met 200 g gemalen speculoos.
Cheesecake met witte chocolade en Lotus® Biscoff®
Maal de Biscoff® fijn in een blender. Smelt de boter en
meng met 200 g gemalen speculoos.
Cheesecake met witte chocolade en Lotus® Biscoff®
Bekleed een bakvorm met losse bodem met bakpapier; zorg
ervoor dat het bakpapier goed aangespannen is. Vet het
bakpapier grondig in.
Cheesecake met witte chocolade en Lotus® Biscoff®
Bekleed een bakvorm met losse bodem met bakpapier; zorg
ervoor dat het bakpapier goed aangespannen is. Vet het
bakpapier grondig in.
Cheesecake met witte chocolade en Lotus® Biscoff®
Druk het Biscoff® mengsel goed aan op de bodem van de
bakvorm. Zet in de koelkast om op te stijven.
Cheesecake met witte chocolade en Lotus® Biscoff®
Druk het Biscoff® mengsel goed aan op de bodem van de
bakvorm. Zet in de koelkast om op te stijven.
Cheesecake met witte chocolade en Lotus® Biscoff®
Meng de room met de mascarpone. Spatel ook de witte
chocolade onder de mascarpone. Schep dit beslag in
de bakvorm en zet in de koelkast. Laat de taart 1 nacht
opstijven.
Cheesecake met witte chocolade en Lotus® Biscoff®
Meng de room met de mascarpone. Spatel ook de witte
chocolade onder de mascarpone. Schep dit beslag in
de bakvorm en zet in de koelkast. Laat de taart 1 nacht
opstijven.
Cheesecake met witte chocolade en Lotus® Biscoff®
Ga voor het serveren met een mesje langs de rand van de
taart om het ontvormen te vergemakkelijken. Werk de taart
af met de rest van de gemalen Biscoff®.
Cheesecake met witte chocolade en Lotus® Biscoff®
Ga voor het serveren met een mesje langs de rand van de
taart om het ontvormen te vergemakkelijken. Werk de taart
af met de rest van de gemalen Biscoff®.